20% pe LIVE
Ora
Cote
1.01
1000

Linkuri utile

Începe sezonul 2024/2025 Liga 2 Casa Pariurilor

Începe sezonul 2024/2025 Liga 2 Casa Pariurilor

Liga 2 Casa Pariurilor este o competiție profesionistă pentru cluburi de fotbal și reprezintă al doilea eșalon fotbalistic din România, după Liga 1. Competiția a fost fondată în anul 1934, iar până în sezonul 2006/2007 a fost cunoscută sub numele de Divizia B. În prezent, întrecerea poartă denumirea oficială de Liga 2 Casa Pariurilor.

22 de echipe în Liga 2 Casa Pariurilor, începând cu sezonul 2024/2025

Începând cu sezonul 2024/2025, campionatul din Liga 2 este format dintr-o singură serie, cu 22 de echipe, faţă de 20 de echipe în ediţiile precedente.

Competiţia Liga 2 Casa Pariurilor se dispută în două faze. Prima fază a competiţiei constă într-un sezon regulat, la care vor participa toate cele 22 de echipe şi în care vor juca fiecare cu fiecare o singură dată, cu un total de 21 etape. A doua fază a competiţiei se dispută în sistem play-off şi play-out, în care echipele vor fi repartizate pe baza clasamentului final al sezonului regulat şi în care vor intra cu toate punctele acumulate până atunci. La Casa Pariurilor găsești o ofertă generoasă pentru meciurile din Liga 2 Casa Pariurilor dar și multiple opțiuni de pariere : pariuri pre-match, pariuri LIVE, pariuri online, dar și pariuri în agenții.

Noul sezon din Liga 2 Casa Pariurilor este programat să înceapă pe 3 august 2024 și să se încheie în mai 2025. Începând cu această ediţie, cluburile vor trebui să utilizeze permanent pe teren minimum 5 jucători români formați la nivel național și eligibili pentru naţionalele autohtone. Echipele care nu vor respecta această regulă vor fi sancționate financiar .

 

Regulament play-off şi play-out în Liga 2 Casa Pariurilor

În play-off se califică primele 6 clasate, iar partidele se vor juca tur-retur, de unde rezultă încă 10 meciuri pentru fiecare formație. La finalul play-off-ului, primele două clasate vor promova direct în Liga 1, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 și 7 din play-out-ul Ligii 1.

În play-out-ul din Liga 2 Casa Pariurilor participă celelalte 16 echipe rămase, împărţite în două grupe, A şi B, cu câte 8 echipe fiecare. În grupa A vor evolua echipele clasate la finalul sezonului regulat pe locurile 7, 10, 11, 14, 15, 18, 19 și 22, iar în grupa B vor evolua echipele de pe locurile 8, 9, 12, 13, 16, 17, 20 și 21.

Participantele din fiecare grupă vor juca între ele o singură dată, adică un total de șapte meciuri pentru fiecare echipă. Din fiecare grupă a play-out-ului vor retrograda direct echipele clasate pe locurile 7 şi 8, în timp ce ocupantele locului 6 din fiecare grupă vor juca un meci de baraj în dublă manşă pentru menţinerea în Liga 2.

Dacă se retrag echipe în timpul sezonului regulat, numărul de retrogradate se va micșora corespunzător, însă împărțirea în cele două grupe se va face în același mod, luând în considerare locurile echipelor retrase ca fiind ultimele. La Casa Pariurilor poți paria și pe clasarea finală în Liga 2, ținându-se cont de clasamentul final după play-off și play-out.

 

Pariuri Gata Făcute și ponturi pentru Liga 2 în Arena Casa

Liga 2 Casa Pariurilor 2024/2025 are la start 22 de competitoare, iar primele 6 vor intra în play-off-ul de promovare în Liga 1. FC Voluntari, FCU 1948 Craiova, Corvinul Hunedoara şi FC Argeş sunt primele 4 favorite la promovare din Liga 2 Casa Pariurilor.

Atît în Aplicația Casa, cît și pe site, ai multiple opțiuni de pariere dar și cele mai tari ponturi pentru Liga 2 Casa Pariurilor. În Arena Casa dar și în secțiunea Gata Făcute găsești sursele perfecte de inspirație: bilete la pariuri pline de cote bune pe Liga 2. Tot în Arena Casa (pe site și în Aplicaţia Casa), ai acum posibilitatea să le arăți tuturor ce bilete la pariuri ai pus pe Liga 2 Casa Pariurilor. Sau poți să vezi tu un pariu bun al zilei şi să te inspiri de la alţii, dacă nu te simţi în formă.

 

Bonusuri Liga 2 Casa Pariurilor

La Casa Pariurilor avem și cele mai tari promoții și bonusuri pentru meciurile din Liga 2 Casa Pariurilor. 11 meciuri pe etapă și numeroase opțiuni de pariere, inclusiv BetBuilder, le găsești pe toate în oferta noastră.

În Aplicaţia Casa şi pe casapariurilor.ro ai 600 de lei bonus la depuneri. Ai și oferta de pariere a momentului, meciuri și rezultate live din Liga 1, Liga 2 Casa Pariurilor și din campionatele tari ale Europei, promoții online exclusive, cât și verificarea biletelor câștigătoare.

 

Liga 2 Casa Pariurilor 2024/2025 | Echipele participante

FC Voluntari

FCU 1948 Craiova

Corvinul Hunedoara

CSC Șelimbăr

CS Mioveni

FK Miercurea Ciuc

Steaua Bucureşti

CSM Reșița

Chindia Târgoviște

Concordia Chiajna

Ceahlăul Piatra Neamț

Metaloglobus București

Campionii FC Argeș

CSM Slatina

Viitorul Pandurii Târgu Jiu

CSC Dumbrăvița

Metalul Buzău

CS Afumați

AFC Câmpulung Muscel

FC Bihor Oradea

Unirea Ungheni

CSM Focșani