20% pe LIVE
Ora
Cote
1.01
1000

Linkuri utile

Te loghezi simplu și în siguranță

Te loghezi simplu și în siguranță

Casa Pariurilor îți aduce autentificarea în doi pași. Securizeză-ți contul de joc și asigură-te că nimeni nu "îți sparge CASA".

Ai cel mai tare sistem de protecție disponibil pe mobil. Te loghezi simplu si sigur, introduci parola cand vrei să intri în contul de joc și primești automat un cod pe telefonul tău. Introduci codul și ai acces în contul tău de joc. Acest proces simplu și rapid adaugă un nivel suplimentar de protecție care face ca accesul neautorizat să fie extrem de dificil, dacă nu imposibil.

Beneficiile autentificării în doi pași

Protecție Împotriva Accesului Neautorizat
Cel mai evident și important beneficiu al autorizării în doi pași este creșterea semnificativă a protecției împotriva accesului neautorizat pe contul de joc.

Reducerea Riscului de Fraude Financiare
Platforma online implică tranzacții financiare. Tranzacțiile financiare nu pot fi autorizate fără a avea access la pasul secundar de autorizare și anume telefonul mobil.

Prevenirea Amenințărilor de Tip Phishing
Atacurile de tip phishing, în care utilizatorii sunt păcăliți să-și dezvăluie datele de logare, reprezintă o amenințare majoră pentru orice platformă online. Cu autentificare în doi pași, chiar dacă un utilizator cade victima unui atac de phishing și își dezvăluie parola, atacatorul nu poate accesa contul fără al doilea pas de autentificare reprezentat de telefonul mobil.

Te distrezi ușor și fără griji în platforma de online #casăfiebine